pavlograd.info 22.12.2017 15:43

Наступного року в Першотравенську буде придбано 7 квартир для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. На це передбачили в міському бюджеті півтора мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба Першотравенської міської ради.

Першотравенська міськрада затвердила бюджет на 2018 рік. Депутати передбачили видатки у сумі 4,3 млн грн за галуззю «Соціальний захист населення та соціальне забезпечення».

Також на соціальні допомоги та пільги передбачено бюджетні асигнування з державного бюджету у сумі 44,8 млн грн у вигляді субвенції місцевому бюджету на ряд соціальних виплат.

Зазначається, що у 2018 році планується зберегти та оптимізувати фінансування міської програми соціального захисту населення «Турбота», на забезпечення реалізації якої в міському бюджеті передбачено 1,6 млн грн.

Крім того, міська рада прийняла рішення про придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

За рахунок субвенції з державного бюджету у розмірі 1,5 млн грн в місті буде придбано 7 квартир для дітей вищевказаних категорій.