pavlograd.info 09.04.2019 20:38

13 квітня у Дніпрі стартує новий сезон проекту «Народна філармонія», який уже третій рік поспіль реалізується в рамках програми «Культурна столиця». Головна ідея цього проекту – дати можливість мешканцям віддалених куточків міста долучатися до культурних заходів і відвідувати безкоштовні концерти талановитих артистів поряд зі своїм будинком.
100 концертів для мешканців віддалених районів: У Дніпрі стартує новий сезон проекту «Народна філармонія». Новости Днепра

Цей проект було розпочато у кінці 2016 року, і він одразу отримав позитивні відгуки. У 2017 році було проведено 57 заходів, які відвідало близько 45 тис. мешканців і гостей міста. Торік заходів було вже 68. Їх відвідало близько 50 тис. осіб. Цього року у нас більш грандіозні задуми, ми плануємо провести майже 100 заходів і маємо надію, що на цих концертах буде ще більше людей. «Народна філармонія» – це частина великої програми «Культурна столиця», яка робить культурні події нашого міста доступними для всіх, – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

На мешканців віддалених куточків Дніпра чекають виступи артистів філармонії, військових оркестрів, вокально-хореографічних ансамблів та акторів найкращих міських театрів.

Дякую за запрошення програмі «Культурна столиця», в рамках якої діє проект «Народна філармонія». Це чудова нагода для популяризації театру, нагода показати вистави людям, які, можливо, ніколи в театрі не були. Я впевнений, що після проекту у дніпровців виникне бажання відвідати інші, не менш цікаві, театральні постановки, – сказав директор – художній керівник Дніпровського академічного театру драми та комедії Сергій Мазаний.

100 концертів для мешканців віддалених районів: У Дніпрі стартує новий сезон проекту «Народна філармонія». Новости Днепра
Вхід на всі заходи проекту вільний. Концерти проходитимуть у палацах культури та на сценічних майданчиках просто неба.

Будинок органної та камерної музики бере участь у цьому проекті вже третій рік поспіль. Нам приємно, що наші концертні програми привертають увагу дніпровської публіки. І дуже приємно те, що ми всією потужною командою, яка бере участь у проекті «Народна філармонія», змінюємо стереотип, що Дніпро не театральне і не концертне місто. Зважаючи на те, який великий інтерес виявили мешканці Дніпра до цього проекту, ми з упевненістю можемо стверджувати протилежне, – додав директор Дніпровського будинку органної та камерної музики Антон Чернета.

З програмою заходів у рамках «Народної філармонії» у квітні та травні можна ознайомитися за посиланням.
Наступний етап проекту розпочнеться у червні.

Запись 100 концертів для мешканців віддалених районів: У Дніпрі стартує новий сезон проекту «Народна філармонія» впервые появилась Наше Місто.